preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Kalendar
« Prosinac 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

Tražilica


Edmodo

Brojač posjeta
Ispis statistike od 22. 6. 2010.

Ukupno: 1013164
Danas: 168

Na greškama se uči...

Poštovani roditelji,

osluškujemo naše učenike i vas. Čitamo vaše komentare, pratimo upite, razmjenjujemo iskustva međusobno i sa kolegama iz drugih škola. Intenzivno se i mi educiramo, nadograđujemo naša znanja.Ovo će definitivno biti jedno veliko, usudila bih se reći povijesno, iskustvo za sve nas.Iz prvih dojmova iščitavamo da su neki od vas zadovoljni te vide čak i neke prednosti ove nastave na daljinu. Čini mi se da su učenici uglavnom aktivni i vrijedni. Bravo, djeco!

Razumijemo i vaše zabrinutosti i strahove. Zahvaljujemo vam od srca na svoj dosadašnjoj suradnji, razumijevanju i podršci. Molimo za još malo strpljenja.

Najveći nedostatak su povremeni „padovi u sustavu“, koji se događaju i nama i učenicima. Nemogućnost ulaska u sustav, vjerujte mi, i nas jako frustrira. To su nažalost čimbenici na koje mi ne možemo utjecati pa nema smisla puno se njima zamarati.   

Kao Učiteljsko vijeće svi smo uključeni i virtualno surađujemo. Pri osmišljavanju nastave vodim se načelima da su trenutno zdravlje i dobrobit najvažniji. No, isto tako da su obaveze, učenje, dnevni raspored važni čimbenici normaliziranja cijele situacije i u psihološkom smislu. Svjesni smo da praćenje nastave ovim putem, izrada bilješki, učenje i rješavanje uradaka traže od naših učenika više vremena nego inače. Osjetimo to naime i na svojoj koži pri osmišljavanju sadržaja, dovijanju novih metoda, ideja te praćenju i vrednovanju učeničkih uradaka. I mi sad zapravo učimo procijeniti koliko vremena nama za nešto treba, a koliko našim učenicima.

Ostatak teksta pročitajte pod opširnije.


I u ovim prvim koracima, naravno, može se dogoditi da pretjerujemo sa zahtjevima koje stavljamo pred naše učenike. Za to su nam važne povratne informacije prije svega od učenika (jer je to još uvijek njihova škola). Zahvalni smo i za sve dobronamjerne pohvale i primjedbe vas roditelja. Suradnja s vama nam je u ovim trenucima korisna i kao povratna informacija. Uzet ćemo je u obzir, kao i naše procjene kolike su sposobnosti naših učenika, ali i koji su propisani ishodi učenja za pojedini razred.

Važno mi vas je i podsjetiti da su učenici ti koji moraju pratiti nastavu, pisati bilješke i izrađivati uradke. Učenje je odgovornost učenika. I mi smo sigurni da oni to mogu. Vjerujemo u njih! Odgovornost roditelja je osigurati uvjete. Vjerujem (i iz osobnog iskustva) da ovo osiguravanje uvjeta za učenja trenutno traži nove, kreativne strategije organizacije obiteljskog života, posebno u obiteljima sa više djece. 

I još nešto za danas. Čini se da školski mail, pa tako i moj trenutno, ne funkcioniraju. Ako me nešto hitno trebate, molim vas javite se učiteljici, razredniku pa će mi oni prenijeti poruku. Ako me učenici viših razreda trebaju, slobodno mi se mogu javiti putem čavrljanja/chata u aplikaciji Teams. Od danas sam član svih Teamova i ja. 

Veeeliki virtualni pozdrav šalje vam svima vaša psihologinja! Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Marija Mikulić   datum: 19. 3. 2020.

2020./2021.

Virtualne učionice

https://pixabay.com/images/id-4091231/

klikni na slikuLogo školeJelovnik

Školski liječnik


Školska liječnica:

dr. Ljiljana Josipović.

Ordinacija se nalazi na adresi Aleja Lipa 1H, tel: 01/2917-711.

Radno vrijeme:

  • parni datumi - prijepodne,
  • neparni datumi - poslijepodne. 

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju